En af PRO Developments mangeårige kunder og samarbejdspartnere er jem & fix Lavpris Byggemarked. Vi har lavet Sjællands første jem & fix med drive in, som ligger i Hillerød. Derudover har vi i nyere tid opført jem & fix i bl.a. Hobro og Gørlev.

Byggemarkedskæden blev grundlagt i 1988 og består i dag af 124 butikker i Danmark, 50 i Sverige og 5 i Norge. jem & fix har slået sig fast som Danmarks billigste byggemarked, hvilket de vil fastholde. Der er stadig planer om flere butikker både herhjemme samt i Sverige og Norge. Nyt koncept i jem & fix er, at flere nyopførte byggemarkeder har fået drive in.

jem & fix A/S er ejet af Harald Nyborg Koncernen.

PRO Developments har opført flere dagligvarebutikker for Rema 1000, og arbejder ufortrødent på at finde endnu flere perfekte lokationer til nye Rema 1000-dagligvarebutikker. I Randers har vi udviklet og opført Rema 1000-butikkerne på Udbyhøjvej og Lucernevej. Vi er i skrivende stund i fuld gang med at gøre klar til opførelsen af en Rema 1000 i Drastrup, hvor der tidligere lå en forladt tankstation.

I foråret 1994 åbnede de 2 første Rema-butikker i Danmark. Siden er det gået stærkt, og der er i dag mere end 350 Rema 1000-butikker herhjemme. Det er dagligvarekædens målsætning, at der inden for de kommende år er 400 butikker i Danmark. Alle butikkerne drives på franchisebasis

Rema 1000 Danmark A/S er ejet af Reitangruppen

PRO Developments har bl.a. udviklet og opført Netto-butikker i Præstevangen, Viby og på Rådmands Boulevard i Randers. I 2022 tager vi det første spadestik til en ny Netto-butik i Rosenhøj, Viby Syd.

I 1981 åbnede Netto sin første butik i Danmark. I dag består kæden af mere end 525 butikker, og er dermed Danmarks største dagligvarekæde. Netto ejes af Salling Group A/S, der også har Netto-butikker i både Tyskland og Polen.

De sidste par år har koncernen implementeret et nyt butikskoncept med udvidelse og ombygning af eksisterende butikker. Det er koncernens intention, at samtlige Netto-butikker er renoveret og strømlinet gennem det nye butikskoncept senest i 2023.

PRO Developments har været med til at udvikle bydelscenteret Ydervangen på Lucernevej i Randers, hvor der er blevet opført en Jysk. I august 2021 slog Jysk dørene op for en ny butik i Hadsten, der ligeledes er opført og udviklet af os.

Lars Larsen åbnede den første Jysk Sengetøjslager-butik i 1979. I dag er Jysk en international butikskæde med mere end 3.000 butikker i ikke mindre end 51 lande. Butikkerne i 28 lande ejes af Jysk, i de øvrige 23 lande drives butikkerne på franchisebasis.

Jysks koncept er at sælge alt til boligen lidt billigere end konkurrenterne, hvilket de er verdensmestre i. Jyskkoncernen ejer blandt andet Ilva, Bolia og SengeSpecialisten.

PRO Developments har opført og udviklet faktabutikker i Vestbjerg og Skødstrup samt været med til udvidelsen af fakta i Kristrup ved Randers.

Spadestikket til discountbutikken fakta blev taget i 1981, og består i dag af omkring 420 butikker. Kæden blev i 1987 solgt til Coop Danmark A/S, der blandt andet består af Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ Brugsen, Irma og Coop365. Flere af faktas butikker er i efteråret 2020 / vinter 2021 konverteret til Coop Danmarks spændende nye Coop365 butikskoncept.

PRO Developments har et godt samarbejde med Harald Nyborg, og skal i den nærmeste fremtid levere flere butikker for dem, herunder i Grenå og Hobro.

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og har i dag 40 butikker i Danmark og 1 butik i Sverige. Tidligere var Harald Nyborg en katalogvarebutik, men alle butikkerne er i dag selvbetjeningsbutikker. Selskabet har fortsat planer om udvidelse af butiksnettet herhjemme.

Harald Nyborg A/S ejer bl.a. jem & fix A/S samt Daells Bolighus.

PRO Developments har udviklet og opført thansenbutikker i Gadebergcenteret i Hadsten samt på Lucernevej i Randers. Efteråret 2021 er vi påbegyndt en thansenbutik ved Slagelse Megacenter.

thansen blev grundlagt i 1991. I dag har thansen 83 butikker i Danmark og 31 butikker i Norge. Butikkens sortiment er bredt inden for bl.a. autodele, cykeltilbehør, camping- og bådudstyr.

PRO Developments har udviklet og opført Coop 365discount på Hadsundvej i Randers, som stod færdig i marts 2021. Den tidligere fakta i Langå har gennemgået en renovering samt udvidelse, og åbnede i september 2021 som en Coop 365discount. I februar 2022 har vi afleveret den tredje Coop 365discount i Randers, som ligger på Mariagervej.

I september 2020 åbnede Coop Danmark op for deres nyeste koncept, Coop 365discount. Farven på logoet er grønt, og symboliserer kædens grønne linje med endnu flere økologiske varer og flere varenumre i øvrigt. Der er bl.a. tidligere Fakta-butikker, der udvides og opgraderes til Coop 365discount-butikker – fremtidens lavprissupermarked.

Coop 365discount ejes af Coop Danmark A/S.

PRO Developments har udviklet og opført Maxi Zoo på Lucernevej i Randers. Butikken slog dørene op for kunder i 2015.

Vi har samtidig bygget flere Petworld-butikker, som i dag ejes af Maxi Zoo.

Maxi Zoo startede i 1996, og er blevet Danmarks førende detailhandelskæde for kæledyr med 63 butikker i skrivende stund. På verdensplan findes over 1.750 Maxi Zoos, eller Fressnapf som de hedder i de tysktalende lande, hvilket gør kæden den største inden for specialhandler til kæledyr.

PRO Developments har udviklet en HTH-butik på Marsvej i Randers, hvor Farmland tidligere havde til huse. Vi har stået for at ombygge og modernisere bygningen, som åbnede i 2016.

HTH Køkkener blev grundlagt i 1966, og findes i dag i 4 forskellige lange med ca. 120 butikker. HTH er en af Nordeuropas største og førende køkkenproducenter, og indgår i den svenske koncern Nobia AB, som ejer 20 køkkenbrands.