PRO Developments A/S

Specialister i projektudvikling

Om

PRO Developments A/S tilbyder kompetent projektudvikling af alle typer ejendomme med speciale i retail og detailhandel. Vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser - lige fra at håndtere hele sagsforløbet fra start til slut, og til alene at tage os af delopgaver.

PROaktiv

Vi lægger vægt på at agere proaktivt i udviklingsprocesserne. Vi har prøvet dem før, og er derfor ofte klar over, hvor problemerne vil vise sig, så vi kan tage højde for det, før de opstår. Det gør os gode til at sikre et hurtigt og effektivt sagsforløb - også i de komplekse sager.

PROjektudvikling

Vi har en særlig indsigt i de processer, som ejendomsprojektudvikling omfatter. Krav fra myndigheder, brugere, investorer, grundsælgere, entreprenører, finansielle parter m.fl. skal kunne opfyldes på samme tid, for at projektet kan realiseres. Vi er kort sagt specialister inden for dette felt.

PROfessionel

Vi arbejder professionelt med projektudvikling. Vi har mere end 25 års erfaring med udvikling og byggeri af store og små butikker, retailparks og shoppingcentre. Vi har samarbejdet med stort set alle de butikskæder, der er repræsenteret i Danmark, og vi er opdateret på deres behov og ønsker. Vi har haft projekter i de fleste af landets kommuner og har således det myndigheds- og rådgivermæssige netværk, der skal til for at løse sagerne.

Ejere og medarbejdere

Specialister i projektudvikling

Vi har mere end 27 års erfaring med udvikling og byggeri
af store og små butikker, retailparks og shoppingcentre


Nedenfor billede af Teamet i Randers