Dan Fæster – ny Projektudviklingschef til PRO Developments Øst

Dan Fæster – ny Projektudviklingschef til PRO Developments Øst

Projektudviklingschef til PRO Developments Øst

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Dan Fæster pr. 9. juni 2020 er ansat som Projektudviklingschef hos PRO Developments Øst. Her har han fokus på udvikling af ejendomsprojekter, primært indenfor butikssegmentet, omfattende køb, salg, udlejning og opførelse.

Dan Fæster har næsten 20 år erfaring med udvikling af butiksejendomme som Divisionsdirektør for TK Development i Sverige, hvor han har stået i spidsen for udviklingen af ca. 400.000 m2 til detailhandel.

Inden TK Development var Dan Fæster næsten 20 år hos TOP-TOY A/S, hvor han blandt andet var Salgschef for BR Legetøj i Jylland, samt Salgsdirektør for TOYS ”R” US i Skandinavien.

Det er derfor en erfaren ejendomsudvikler, som forstår detailhandel, der nu skal være med til at udbygge PRO Developments position i Østdanmark.

PRO Developments som startede i Randers i 2011, og har været etableret på Sjælland de sidste 3 år, ser positivt på fremtiden. Vi arbejder tæt sammen med et stort antal detailhandlere, som oplever vækst, og som ønsker at ekspandere deres koncepter, udtaler direktør Stig Wadmann, så derfor er timingen med ansættelsen af Dan Fæster perfekt, og vi ser begge frem til et produktivt og frugtbart samarbejde.

Gennem årene har Pro Developments udviklet og solgt ejendomsprojekter over hele landet til bl.a. detailkæder som jem & fix, Jysk, Thansen, Rema 1000, Fakta, Pet World, Netto og HTH. I fremtiden vil vi udover detailprojekter også rette fokus mod kombinerede projekter med bolig og kontor, tilføjer Stig Wadmann.

For yderligere information kontakt direktør Stig Wadmann på 23741023 eller sw@prodevel.dk